Ingenomen kentekenplaten

export

Auto exporteren naar buitenlandIn principe kan GlobalCar uw auto exporteren naar vrijwel elk gewenst land. Door onze ervaring zijn wij goed op de hoogte van de wetgeving van veel landen, en kunnen wij u daarover van deskundig advies voorzien. Dit geldt zowel voor landen van binnen en buiten de Europese Unie. Met hulp van GlobalCar rijdt uw auto binnen korte tijd op buitenlands kenteken en bent u in het bezit van alle juiste documenten op de buitenlandse wegen. Wij zorgen voor een snelle export van uw auto naar het buitenland!

 

Auto exporteren naar België

De export van een auto naar België is door GlobalCar al talloze malen gefaciliteerd. De Belgische wetgeving kent voor ons geen geheimen, wij kunnen u precies vertellen welke stappen u moet doorlopen. Wanneer u weet wat u moet doen, bent u sneller klaar en wordt het risico op fouten geminimaliseerd. Kies dus bij het exporteren van uw auto naar België voor de dienstverlening op maat van GlobalCar.

Auto exporteren naar Duitsland

Duitsland is een van de meest voorkomende landen voor de export van een auto. GlobalCar bezit ruime kennis van zaken rondom de Duitse wetgeving rondom geïmporteerde auto’s. Tezamen met de afhandeling van de exportprocedure in Nederland kunnen wij daardoor stellen dat het exporteren van uw auto naar Duitsland dus nauwelijks gemakkelijker kan verlopen dan met de hulp van GlobalCar.

Auto exporteren naar Frankrijk

Ook Frankrijk is een veelvoorkomend land om een auto naartoe te exporteren. U moet hiervoor nogal wat papieren verzamelen, met de juiste ondersteuning bent u daar een stuk sneller mee klaar. Bespaar uzelf tijd en moeite en kies voor de kennis en ervaring van GlobalCar. Niet alleen regelen wij alles rondom het exporteren van uw auto in Nederland, ook voor de export procedure in Frankrijk kunnen wij u precies vertellen wat u moet doen, zodat alles zo snel en gemakkelijk mogelijk zal verlopen.

 

Wilt u meer weten over de dienstverlening van GlobalCar of wilt u direct de exportprocedure van uw auto in gang zetten? Neemt u dan gerust contact met ons op, dan gaan we voor u aan het werk. Kies voor GlobalCar voor de snelle en correcte afhandeling van de export van uw auto!