Amerikaanse auto importeren

RDW auto exporteren

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

 

Er zijn genoeg goede redenen te bedenken om een auto naar het buitenland te exporteren. Het kan zijn dat u naar het buitenland verhuist of dat u daar iemand kent aan wie u de auto wilt schenken of verkopen. Toch is één van de meest voorkomende redenen om een auto te exporteren naar buitenland omdat die daar meer waard is. RDW staat voor rijksdienst voor het wegverkeer. Dit is een belangrijke instantie als het gaat om motorvoertuigen en als u een auto wilt exporteren dan moet dit RDW conform gebeuren.

Om welke reden dan, ook u moet de auto via de RDW exporteren.

Een auto via de RDW exporteren, hoe pakt u dit aan?

Uw auto via de RDW exporteren is erg belangrijk. Niet alleen omdat dit verplicht is, maar simpelweg om uzelf te beschermen. Als u een auto op correcte wijze via de RDW laat exporteren, dan weet u zeker dat u geen belasting meer hoeft te betalen en ook de APK-plicht komt te vervallen, net als de noodzaak voor een verzekering. Als het dan zo belangrijk is om een auto via de RDW te exporteren, dan is de meest voor de hand liggende vraag: wie en waar kan dat?

Om uw auto via de RDW te exporteren is het erg verstandig om te kiezen voor een partner die het gehele proces voor u kan verzorgen, zodat u zeker weet dat alles goed is afgerond.

GlobalCar uw partner voor het via de RDW exporteren van uw auto

Bij GlobalCar ontdekt u alles wat u nodig heeft om uw auto via de RDW te exporteren. Ervaren en vriendelijke medewerkers regelen al het papierwerk op vakkundige wijze. Het enige wat u mee hoeft te nemen is uw papieren kentekenbewijs, of de kentekencard met tenaamstellingscode en de kentekenplaten (ook zonder APK).

Aan de hand van deze gegevens is het via de RDW exporteren van uw voertuig zo geregeld op een manier waarvan u zeker kunt zijn dat deze volkomen correct is. Naast het via de RDW exporteren van uw auto kunt u voor nog veel meer terecht bij GlobalCar.

Ontdek de voordelen van GlobalCar

GlobalCar is uw partner als het aankomt op het via de RDW exporteren van uw auto. Maar daar houdt het niet mee op. Zo kunt u bij ons voordelige verzekeringen afsluiten, uw auto verkopen of een auto huren of leasen. Ook als u op zoek bent naar een occasion kunnen wij u helpen.

Met meer dan 25 jaar ervaring en RDW-erkend is GlobalCar uw partner als het aankomt op uw auto. Of het nu gaat om uw auto via de RDW te laten exporteren of als u op zoek bent naar een occasion, wij hebben altijd de dienstverlening voor u en zeer aantrekkelijke prijzen.

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp