Vrachtwagen exporteren

Vrachtwagen export

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

Vrachtwagen export

Voor de export van een vrachtwagen kunnen meerdere redenen zijn. Wellicht wilt u uw wagenpark vernieuwen. U kunt dan uw auto vrachtwagens binnen Nederland verkopen, maar het kan ook zijn dat de export van uw vrachtwagen verstandiger is, sommige typen vrachtwagens brengen in het buitenland namelijk meer op dan in Nederland. Misschien hebt u een andere reden waarom u nadenkt over de export van uw vrachtwagen. Hoe dan ook, de export van een vrachtwagen kan heel wat om het lijf hebben. In Nederland moeten de nodige stappen gevolgd worden, en ook in het land van bestemming moet van alles geregeld worden, voordat de vrachtwagen daar legaal de weg op mag. Hiervoor kunt u het beste terecht bij een expert, die weet wat er allemaal komt kijken bij de export van een vrachtwagen, en die de procedure voor u kan faciliteren. Die expert hebt u gevonden in GlobalCar.

GlobalCar, dé expert in auto en vrachtwagen export

GlobalCar, uit Oud-Beijerland, is een bedrijf dat zich al meer dan 25 jaar bezighoudt met de export van allerlei voertuigen, waaronder vrachtwagens. Voor de export van uw vrachtwagen kunt u prima bij ons terecht, of uw vrachtwagen nu een oplegger heeft of niet. Wanneer u de juiste documenten en de kentekenplaten aan ons aanlevert, regelen wij verder alles voor u, zodat u met zo min mogelijk gedoe uw vrachtwagen kunt exporteren.

Wanneer u bij de export van uw vrachtwagen voor GlobalCar kiest, hebben wij enkele zaken van u nodig. Zo dient u alle kentekenplaten in te leveren, en daarnaast hebben wij het papieren kentekenbewijs en het overschrijvingsbewijs nodig. Hebt u een plastic kentekencard, dan dient u deze aan ons te leveren, tezamen met de tenaamstellingscode. Met deze documenten en de kentekenplaten kan GlobalCar, als RDW-erkend bedrijf, verder alles voor u regelen met de RDW.

Van GlobalCar ontvangt u het uitvoerkentekenbewijs en uitvoerkentekenplaten en tevens de uitvoerverklaring. Met dit kentekenbewijs en deze kentekenplaten mag u nog 14 dagen de openbare weg op. Deze periode is bedoeld om uw vrachtwagen naar het buitenland te vervoeren. Uw vrachtwagen moet wel verzekerd zijn, hiervoor bestaan speciale exportverzekeringen en ook daarvoor kunt u bij GlobalCar terecht.

Bij de export van uw vrachtwagen zullen ook de nodige stappen gezet moeten worden in het land van bestemming. Dit verschilt per land, maar door onze ruime ervaring kunnen wij u advies op maat geven over wat er in een bepaald land moet gebeuren voor een succesvolle export van uw vrachtwagen.

De export van uw vrachtwagen snel en gemakkelijk geregeld met GlobalCar

Zo ziet u, de export van uw vrachtwagen heeft heel wat om het lijf. Wanneer u het zelf gaat regelen, kan dit u heel wat tijd kosten, en fouten maken hierin kan u tevens op kosten jagen. Bespaar u zelf tijd, geld en gedoe, kies bij de export van uw vrachtwagen voor de dienstverlening op maat van GlobalCar. GlobalCar garandeert een succesvolle export van uw vrachtwagen!

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp