BPM teruggave

Auto uitvoeren BPM

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

Wilt u uw auto uitvoeren en vraagt u zich af wat er dan gebeurt met de BPM, dan bent u bij GlobalCar aan het juiste adres. GlobalCar heeft al ruim 25 jaar ervaring met het uitvoeren van auto’s en weet precies hoe de vork in de steel zit ten aanzien van de BPM. Zoals u weet betaalt u BPM voor de auto die u bezit, maar zodra u uw auto verkoopt of wilt exporteren zou u een deel van deze BPM terug kunnen krijgen. Om deze BPM-teruggaaf te krijgen moet u contact opnemen met de RDW en de juiste documenten overhandigen. Bij uitvoer moet het kenteken van de auto uitgeschreven worden uit het kentekenregister, en bij verkoop zal het kenteken van de auto overgeschreven moeten worden naar de koper. Daarna kunt u de door u teveel betaalde BPM terugbetaald krijgen.

Hoe kunt u de BPM terugvragen wanneer u een auto wilt uitvoeren?

Wanneer u uw auto wilt uitvoeren en een BPM-teruggave wilt, dan zult u uw auto moeten aanmelden bij de RDW voor uitvoer. De RDW zal dan de kentekenplaten innemen en u kunt dan tijdelijke kentekenplaten aanvragen. Met deze uitvoerkentekenplaten kunt u nog 14 dagen in Nederland rijden, daarna zal de auto ook echt naar het buitenland moeten vertrekken. Mocht u langer rondrijden met de auto dan deze 14 dagen, dan staat daar een flinke bekeuring op! Wanneer uw auto is uitgeschreven uit het kentekenregister, kunt u in aanmerking komen voor een teruggave van de BPM. Dit is afhankelijk van een aantal zaken, zoals dat het geen schadeauto mag betreffen.

Over GlobalCar

GlobalCar is een bedrijf dat handelt in auto’s, maar ook autoverzekeringen aanbiedt en het gehele traject van import en export van auto’s begeleidt. Daarnaast is GlobalCar een RDW-erkend bedrijf, wat voor u betekent dat GlobalCar u alle zaken die bij de RDW geregeld moeten worden, uit handen kan nemen. Dit betekent ook dat wanneer u een auto wilt uitvoeren, GlobalCar u kan begeleiden bij het terugkrijgen van de BPM. GlobalCar regelt alle zaken voor u die geregeld moeten worden met de RDW, u hoeft dan alleen nog maar het formulier voor de belastingdienst in te vullen en op te sturen.

Voor het uitvoeren van een auto en terugkrijgen van de BPM, kom naar GlobalCar

Door onze ervaring kunnen wij u goed begeleiden in het uitvoeren van uw auto en het terugkrijgen van de BPM. Kies daarom voor de kennis en ervaringen van GlobalCar, dan zal het uitvoeren van uw auto en het terugkrijgen van de BPM een eenvoudig proces zijn. Neem dus vandaag nog contact op met GlobalCar.

Auto uitvoeren BPM

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp