BPM teruggave

Auto exporteren BPM

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

Wanneer u een auto gaat exporteren en u zich afvraagt wat er met de BPM gaat gebeuren, dan bent u op de goede pagina. GlobalCar zit al ruim 25 jaar in de auto export en weet dus precies hoe het exporteren van een auto en de teruggave van de BPM in zijn werk gaat. Dus wanneer u meer informatie over dit onderwerp wilt, neem dan vandaag nog contact op met GlobalCar. GlobalCar kan u ondersteunen met zowel het exporteren van uw auto als het terugvragen van de BPM waar u recht op heeft. Kies er dus voor om gebruik te maken van de diensten van deze expert in de in- en uitvoer van auto’s, vrachtwagens en campers.

Hoe kunt u de BPM terugvragen bij het exporteren van uw auto?

Wanneer u een auto gaat exporteren kunt u een deel van de BPM terugkrijgen, alleen hoe pakt u dat nou goed aan? Wanneer u de BPM terug wilt vragen bij het exporteren van uw auto, dan zult u contact moeten opnemen met de RDW. Dit zult u voor het uitvoeren van uw auto sowieso moeten doen. U zult uw auto namelijk moeten uitschrijven uit het kentekenregister. Wanneer u uw auto gaat uitschrijven uit het kentekenregister, dan zult u ook het kentekenbewijs en de kentekenplaten moeten inleveren. U krijgt dan wel een vervangend uitvoerkentekenbewijs, en u zult dan zelf uitvoerkentekenplaten moeten laten maken. Op dit moment kunt u ook een teruggave vragen van de BPM. Al met al moet u dan een hoop regelen bij de RDW. Gelukkig kan het ook makkelijker!

GlobalCar kan u ondersteunen bij het exporteren van uw auto en de BPM teruggave

Wanneer u contact opneemt met GlobalCar, dan zult u al snel merken dat u te maken heeft met echte professionals. Wij hebben ruim 25 jaar ervaring met de export van allerlei soorten voertuigen. Dus wanneer u uw auto wilt exporteren en daar ook de BPM bij wil terugkrijgen, dan kan GlobalCar u daarbij helpen. In de afgelopen jaren hebben wij dit al talloze malen uitgevoerd. Kies er dus voor om uw auto te exporteren met de hulp van GlobalCar en wij regelen voor u de BPM teruggave.

Over GlobalCar

GlobalCar is een RDW-erkend bedrijf dat ruim 25 jaar in de autobranche actief is. Over de afgelopen 25 jaar hebben wij talloze auto exporten begeleid en wij draaien dan ook niet onze hand om voor het exporteren van uw auto. Dankzij onze RDW erkenning is het exporteren van uw auto en het terugvragen van uw BPM een koud kunstje. Wij weten precies hoe we dit zullen moeten uitvoeren en daar plukt u de vruchten van. Over de afgelopen 25 jaar hebben wij ook de nodige kennis opgedaan over buitenlandse importprocedures. Dus ongeacht waar u uw auto naar toe wilt exporteren, GlobalCar kan u deskundig adviseren over de procedures in het bestemmingsland. Kies dus voor de kennis en de ervaring van GlobalCar, wanneer u een auto wilt exporteren en de BPM terug wilt krijgen, neem dan vandaag nog contact met ons op!

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp