Vrijwaringsbewijs bij export

Auto vrijwaren

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

Wanneer u een auto gaat verkopen, zult u deze ook moeten vrijwaren. Het vrijwaren van een auto houdt in dat u niet meer verantwoordelijk bent voor de auto. Wanneer de nieuwe eigenaar een bote oploopt met de auto, zal deze niet meer bij u op de mat vallen. Alleen, hoe gaat dat nou eigenlijk in zijn werk? Om een auto te vrijwaren moet u contact opnemen met de RDW. Dit om de auto over te schrijven naar de nieuwe eigenaar. Het RDW zal u dan een vrijwaringsbewijs overhandigen en dan is het geregeld. U moet natuurlijk bij het RDW het één en ander doen.

Hoe kunt u uw auto vrijwaren?

U zult bij een RDW-kantoor langs moeten gaan om een vrijwaringsbewijs te halen. U moet dan een aantal zaken meenemen, zodat de RDW de auto kan overschrijven. Wanneer u de documenten overlegt en de betaling doet zult u een vrijwaringsbewijs ontvangen. Gelukkig kunt u dit ook door een tussenpersoon laten doen, dan heeft u er zelf geen omkijken naar. Dan worden de handelingen voor u gedaan en krijgt u het vrijwaringsbewijs in handen.

GlobalCar kan u ondersteunen bij het vrijwaren van uw auto

GlobalCar is een RDW-erkend bedrijf, dit betekent voor u dat wij alle zaken die met de RDW te maken hebben, voor u kunnen afhandelen. Voor u betekent dit dat wij alles uit handen kunnen nemen. Dit geldt niet alleen voor een vrijwaringsbewijs, maar ook wanneer u andere zaken bij de RDW moet regelen. GlobalCar zit al ruim 25 in de autobranche. Wij kopen, verkopen en verhuren auto’s. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het exporteren van auto’s. Door onze ervaring hebben wij alles al een keer meegemaakt en kunnen wij u optimaal ondersteunen. Dus wanneer u uw auto wilt vrijwaren, kom dan naar GlobalCar. Het vrijwaren van uw auto is dan zo geregeld en u loopt naar buiten met het vrijwaringsbewijs in hand.

Wat heeft GlobalCar nodig bij de vrijwaring van uw auto?

Wanneer u uw auto verkoopt aan GlobalCar hebben wij alleen het complete kentekenbewijs, of kentekencard met de tenaamstelingscode, nodig. Daarnaast hebben we ook een geldig legitimatiebewijs nodig. Dan kunnen wij alles verder regelen. U ontvangt dan het vrijwaringsbewijs waarmee u kunt aantonen dat u niet meer verantwoordelijk bent voor de auto. U bent dan helemaal klaar. Wanneer u de auto aan een derde partij verkoopt dan moet de koper het vrijwaringsbewijs voor uw auto regelen. Dit kan ook bij GlobalCar. Dus mocht u een auto willen vrijwaren, neem dan contact op met GlobalCar. Wij zorgen dat u snel een vrijwaringsbewijs heeft!

Auto vrijwaren

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp