GlobalCar is een autobedrijf gevestigd in Oud-Beijerland. RDW-erkend en met meer dan 25 jaar aan ervaring is GlobalCar uw partner in alles wat met auto’s en aanverwanten te doen heeft. Bij ons kunt u terecht voor een varia aan diensten en producten.

Wij geven u de kans om uw auto, vrachtwagen of anderzijds motorvoertuig snel en voor een goede marktconforme prijs te verkopen. Dit doen wij samen met onze partner Vandaag Verkopen die ook als autobedrijf in Oud-Beijerland gevestigd is. Op deze wijze kunnen wij u een goede, eerlijke en marktconforme prijs geven voor uw auto. Natuurlijk dragen wij er zorg voor dat alles, ook de betaling, dezelfde dag wordt afgerond.

Een autobedrijf in Oud-Beijerland en ver daarbuiten

GlobalCar geeft u dus dé kans om binnen één dag uw auto te verkopen onder zeer aantrekkelijke voorwaarden. Maar dat is slechts het begin van onze diensten.

Ook als u op zoek bent naar een occasion bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt ons autobedrijf en de showroom in Oud-Beijerland bezoeken. Woont u niet in de buurt, dan verwelkomen wij u op onze website. De occasions die wij u aanbieden staan gepresenteerd in onze showroom in ons autobedrijf in Oud-Beijerland. Op onze website vindt u een uitgebreide fotoserie van elke aangeboden auto als wel als alle relevante informatie.

Ook voor het huren of leasen van een auto of auto’s bent u bij GlobalCar aangewezen. Wij begrijpen dat, vooral groeiende bedrijven, vaak een noodzaak zien in flexibele oplossingen in vervoer. Daarom biedt ons autobedrijf in Oud-Beijerland u leasecontracten aan die gehoor geven aan uw wensen. Een leasecontract van 3,6 of 9 maanden is bij ons geen probleem. Natuurlijk hanteren wij concurrerende prijzen. Ook voor het huren van een auto voor een goede prijs bent u bij ons autobedrijf in Oud-Beijerland aan het juiste adres.

Ook in het verzekeren van uw auto kunnen wij u helpen. Onze reken- en vergelijkingstool op onze website vertelt u snel, duidelijk en omvattend wat voor u de beste verzekering is. Wilt u uw auto exporteren? Daarvoor kunt u ook terecht bij ons autobedrijf in Oud-Beijerland. Wij regelen alles voor u.

Een autobedrijf voor Oud-Beijerland en heel Nederland.

Gevestigd als autobedrijf in Oud-Beijerland kunnen wij dankzij het internet geheel Nederland voorzien van onze dienstverlening. Of u nu op zoek bent naar een occasion, uw auto wilt verkopen of de leaseoplossing zoekt voor uw bedrijf bij GlobalCar bent u aan het juiste adres.

Met meer dan 25 jaar aan ervaring weten wij u de beste oplossing te bieden en de beste prijs als het aankomt op vraagstukken met betrekking tot uw voertuigen.

Ons autobedrijf in Oud-Beijerland is RDW-erkend. Voor u betekent dit dat wij veilig en omvattend handelen. Wilt u bijvoorbeeld uw auto exporteren laat ons dan al het papierwerk voor u regelen. In de verkoop van uw auto dragen wij zorg voor een vrijwaring zodat u gelijk na de verkoop ontheft bent van alle verantwoordelijkheid over de auto. Daarnaast krijgt u bij de verkoop van uw auto bij GlobalCar het te ontvangen geld dezelfde dag nog op uw rekening gestort.

In Oud-Beijerland of ver daarbuiten zijn wij uw autobedrijf. Bezoek onze showroom of website en ontdek een passende oplossing als het gaat om uw auto of auto’s.

autobedrijf oud beijerland