Mercedes Benz exporteren

juni 21, 2017

Voertuig uitvoeren dat al in het buitenland is in 3 stappen

Om verschillende redenen willen mensen hun auto exporteren of uitvoeren naar het buitenland. Zo kan het zijn dat je je auto of een ander voertuig wil uitvoeren naar een ander land vanwege emigratie of omdat je occasion daar meer oplevert. Wat de reden ook is, iedereen die een voertuig wil uitvoeren dat al in het buitenland is, krijgt te maken met enkele voorwaarden bij het schriftelijk melden van de uitvoer. Wij helpen je graag met het uitvoeren van een voertuig dat al in het buitenland is. Bel naar GlobalCar: 0186649999 voor de mogelijkheden.

Wie zijn eigen auto wilt meenemen naar het bestemmingsland of een auto wil verkopen aan een buitenlander en het voertuig is al in dat land, moet een aantal dingen regelen. Het begint met het verzamelen van de juiste documenten, hiermee kan de auto dan worden uitgeschreven uit Nederland. Hierbij kan de auto op naam van de koper of uw eigen naam worden gezet. Let op dat dit in sommige gevallen belangrijk is, bijvoorbeeld voor de registratie.

Verzoek sturen met de benodigde documenten naar GlobalCar

 

De drie handelingen die je kan verrichten voor de uitvoer van een voertuig dat al in een ander land is:

  1. 1. U neemt contact op met Global Car om je situatie uit te leggen
  2. 2. Verzamelen van de gevraagde documenten en zaken
  3. 3. U komt langs om alle documenten in orde te maken

Mocht u niet alle benodigde documenten hebben? Geen probleem, we helpen u graag verder met het regelen van de exportdocumenten.

Als het voertuig in het nieuwe land een ander kenteken moet krijgen is het raadzaam om bij GlobalCar te vragen hoe die procedure in het specifieke land geregeld is. Ook is bij GlobalCar de aanvraag voor een vervangend kentekenbewijs mogelijk. Wij adviseren om de kentekenplaten pas te vernietigen als je de papieren voor verwijdering in handen hebt.

Deskundige hulp bij voertuig uitvoeren naar ander land

Heeft u vragen over het uitvoeren van een auto die al in het buitenland is? Bel dan naar 0186649999. GlobalCar heeft al meer dan 25 jaar ervaring met het in- en uitvoeren van voertuigen.