auto uitvoeren auto exporteren auto naar het buitenland

juni 27, 2014

Mijn auto exporteren

Als u uw auto verkopen wilt, dan zijn er natuurlijk vele mogelijkheden om dat te doen. Een goede vraag is dan: waar verkoopt u uw auto? Het kan om een varia aan redenen zijn dat uw auto in de Nederlandse markt geen goede kans maakt. Zij het omdat het model en merk niet gewenst is, of omdat er sprake is van schade. Het verkopen van uw auto kan dan lastig zijn. Gelukkig zijn er ook hierin opties. GlobalCar kan u in deze faciliteren.

In plaatst van zelf een weg te zoeken door de administratieve rompslomp die het exporteren van uw auto met zich meebrengt, kunt u dit ook uitbesteden aan GlobalCar.

Snel, goed en duidelijk geregeld

Het kan lastig zijn om uw auto te exporteren. Wat de reden ook is, het is niet genoeg te benadrukken dat u bij het exporteren de zaken meteen goed geregeld heeft. Zorg er dus voor dat bij de export u geen verantwoordelijkheid meer draagt en de nieuwe chauffeur er gelijk de weg mee op kan in het buitenland.

Hoe het in zijn werk gaat

Als u langskomt om uw auto te exporteren, dan neemt u het volgende mee:

  • het volledige, meest recente kentekenbewijs Deel I (IA), Deel II(IB) en Kopie Deel III/Overschrijvingsbewijs (II);
  • de bijbehorende kentekenplaat/-platen.

Eén van de medewerkers van GlobalCar kan aan de hand van deze gegevens de export van uw auto verwerken. Zodra dit klaar is, ontvangt u:

  • Uitvoerverklaring;
  • Uitvoerkentekenbewijs en -kentekenplaten.

Een lastige klus snel én goed geregeld. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over welke administratieve zaken dan ook. U bent ontheven van alle verantwoordelijkheid en de nieuwe bestuurder kan wegrijden in een auto waarvan alle papieren goed geregeld zijn. Op het moment van de uitvoer draagt u dus geen verantwoordelijkheid meer over het vehikel en natuurlijk stopt voor u de wegenbelasting ook.

Waarom GlobalCar?

GlobalCar beschikt over meer dan 25 jaar aan ervaring in inkoop, verkoop en export van auto’s. Ook als u een occasion zoekt of als u een auto wilt huren/leasen dan bent u bij GlobalCar aan het juiste adres. Door deze verzameling aan expertise en ervaring is GlobalCar de partner in de export van uw auto. Zorg er dus voor dat u niet voor verrassingen komt te staan bij de export van uw auto en laat GlobalCar de export voor u regelen. Zo bent u zeker van een veilige, snelle en duidelijke overdracht.