twee sleutels bij importauto

juli 22, 2014

Hoe vind je een auto export bedrijf?

Sommige auto’s  zijn nu eenmaal niet geschikt om te verkopen in Nederland. Dit omdat het model niet gewenst is of omdat de auto te oud of beschadigd is om in Nederland nog wat waard te zijn. Het kan zijn dat je emigreert of iemand in het buitenland heeft die je je auto wilt schenken. Wat de reden ook is, als je een auto of auto’s naar het buitenland wilt exporteren dan is het natuurlijk van belang dat dit goed geregeld is. Is het exporteren van je auto iets waar je zelf mee aan de slag kunt of kan je dit beter uitbesteden? En als je het uitbesteedt, hoe vind je dan een betrouwbaar auto export bedrijf?

Zorg dat de export goed geregeld is

Dat het belangrijk is om de export van je auto goed te regelen mag duidelijk zijn. Je wilt natuurlijk niet dat uw auto onder jouw verantwoordelijkheid ergens in het buitenland rondrijdt. De administratieve zaken rondom de export van je auto moeten dus in één keer goed geregeld zijn. Om problemen te voorkomen is het dus van belang dat je een goed auto export bedrijf weet te vinden, een exportbedrijf dat betrouwbaar is en in staat is om de export van A tot Z te verzorgen.

GlobalCar, het betrouwbare auto export bedrijf

Een betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor de export van je auto is GlobalCar. Niet alleen kunnen zij de complete administratie voor je regelen, maar zij zijn in staat om je in alles te helpen als het aankomt op je auto. Bij GlobalCar is de export snel en goed geregeld, je hoeft je geen zorgen te maken over wat dan ook. Naast het verzorgen van het exporteren kan je bij GlobalCar terecht voor nog veel meer. Van auto’s inkopen tot het verzekeren van je auto kunnen zij u helpen. GlobalCar is een RDW-erkend bedrijf dat overkoepelend is in dienstverlening in alles wat met auto’s te maken heeft. Hoe vind je een auto export bedrijf? Zoek niet verder, kies voor GlobalCar voor alle dienstverlening op het gebied van auto’s.