april 29, 2015

Export auto kopen

Uw auto verkopen kan om vele goede redenen. U heeft bijvoorbeeld niet genoeg gebruik aan uw auto om de kosten te vergoelijken of misschien heeft u gewoon geld nodig voor andere belangrijke zaken. Dan is de keuze om uw auto te verkopen snel gedaan, maar wat is dan de beste manier. Helaas is de Nederlandse markt zo goed als overvloed met tweedehands auto’s. Ideaal zou het dan zijn als u een partner zou hebben die uw auto zou kopen voor de export.

Bestaan deze, bedrijven die speciaal voor de export een auto kopen en op zo’n manier dat u er ook beter van wordt?

Een auto kopen voor de export, wie doet dat?

Een auto kopen voor de export. Om dit tot een succes te maken voor alle betrokken partijen vereist expertise, kennis en ervaring. Er moet sprake zijn van een netwerk waar degene die een auto voor de export wil kopen aanspraak op kan doen. En bovenal staat de vraag wat wordt u er beter van. Een bedrijf dat uw auto wil kopen voor de export doet dit omdat zij weten dat zij in het buitenland een betere kans maakt om deze goed te verkopen. Sommige modellen zijn nu eenmaal populairder in bepaalde landen dan in andere en kunnen daar voor een betere prijs verkocht worden. Ook heeft de wetgeving invloed in de redenatie waarom een bedrijf uw auto wil kopen voor de export. U kunt denken aan bepaalde belastingen of mogelijke schades omtrent uw auto.

Genoeg redenen dus waarom het interessant kan zijn om uw auto te kopen voor de export. Dan wilt u er zelf natuurlijk ook een zo goede mogelijke prijs voor hebben.

Laat uw auto kopen voor de export onder de meest gunstige voorwaarden

Een bedrijf dat uw auto wil kopen voor de export kan u de kans geven om een anders lastig te verkopen voertuig onder zeer gunstige voorwaarden GlobalCar uw aangewezen partner. Hier willen ze uw auto voor de export kopen onder voor u wel zeer gunstige voorwaarden.

GlobalCar heeft met meer dan 25 jaar ervaring een uitgebreid netwerk opgebouwd die zich in haar waarde ook in het buitenland laat gelden. Dankzij deze contacten weten zij altijd een goede prijs te bedingen waar het ook voordeel uit zal halen.

RDW-erkend dus u weet zeker dat de zaken op een keurige wijze worden afgerond. Daarnaast is het verkopen van uw auto snel afgehandeld waarbij ook de betaling snel is afgerond. Maak hier dus gebruik van en meld uw auto vandaag nog aan via het formulier op de website of per mail. Wij staan voor u klaar.