BMW M3 importeren in Nederland

RDW export

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

U zult contact met de RDW moeten leggen wanneer u uw voertuig wilt exporteren. Maar wat kan de RDW voor u betekenen bij export? De RDW is de instantie die gaat over de registratie van kentekens, en wanneer een auto geëxporteerd wordt, moet deze worden uitgeschreven uit het kentekenregister. Dus voor het uitvoeren van uw auto zult u dit moeten melden bij de RDW, zodat de auto uitgeschreven kan worden uit het kentekenregister. De RDW zal dan uw auto aanmerken voor export. Tevens worden dan de kentekenplaten ingenomen. U kunt wel een tijdelijke autoverzekering en uitvoerkenteken krijgen. Dit is alleen bedoeld als overbrugging van het uitschrijven in het Nederlandse kentekenregister, totdat de auto ingeschreven wordt in het bestemmingsland.

GlobalCar kan u ondersteunen bij de export en de RDW

GlobalCar is een RDW-erkend bedrijf dat al 25 jaar in de export van auto’s zit. Wij hebben door de jaren heen een zeer uitgebreide ervaring opgebouwd met het exporteren en importeren van auto’s. Dus wanneer u uw export goed begeleid wilt hebben en zelf niet te veel met de RDW wilt doen, dan is GlobalCar de partner voor u. Wij kunnen het hele proces begeleiden, en wanneer u de juiste papieren aanlevert willen wij het exportproces bij de RDW namens u regelen. Dan hebt u er zelf geen omkijken naar en dan weet u zeker dat het goed gebeurt. Makkelijker dan dit wordt het natuurlijk niet.

Over GlobalCar

GlobalCar is een RDW-erkend bedrijf dat al 25 jaar export van voertuigen doet. Door onze RDW-erkenning kunnen wij alle zaken die bij de RDW geregeld moeten worden, zoals de export van een auto, namens u regelen. Naast de export van auto’s kunt u ook bij ons uw caravan exporteren, een auto huren, of een verzekering afsluiten. Daarnaast werken wij nauw samen met Vandaag Verkopen, dit bedrijf koopt alle types en soorten auto’s op. Dus voor alles op het gebied van auto’s kunt u bij ons terecht.

Wat heeft GlobalCar nodig  voor de RDW bij de export van uw auto?

Wanneer u GlobalCar de export van uw auto en het contact met de RDW laat verzorgen, dan heeft GlobalCar wel een aantal documenten van uw nodig. Namelijk:

  • Het volledige, meest recente, kentekenbewijs Deel I(IA), Deel II(IB), een kopie deel III/Overschrijvings bewijs(II).
    Of wanneer u een kentekencard heeft, de kentekencard, de tenaamstellingscode en een papieren kentekenbewijs deel II;
  • De bijbehorende kentekenplaat/-platen

 

Wanneer wij deze zaken van u ontvangen hebben, zullen wij de export bij de RDW regelen en u krijgt dan van ons:

  • Uitvoerbewijs
  • Uitvoerkentekenplaten

 

U kunt dan zonder verdere tussenkomst van de RDW uw auto exporteren. Dus wanneer u de export van uw auto zonder gedoe met de RDW wilt regelen, neem dan vandaag nog contact op met een RDW erkend bedrijf voor de export!

rdw export

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp