maart 18, 2015

Een camper of caravan exporteren

Nederland is het camper en caravanland bij uitstek. Dit betekent ook dat er veel tweedehandscaravans  en campers zijn. Als u uw camper / caravan wilt verkopen, dan is er een goede kans dat u er in Nederland geen goede prijs voor kunt krijgen. Daarnaast, wat als u uw caravan permanent wilt gebruiken in het buitenland? Mochten dit vragen zijn die relevant zijn voor u, dan zult u de oplossing kunnen vinden in het exporteren van uw camper of caravan.

Maar wat is de beste manier om uw camper of caravan te exporteren?

Een camper of caravan exporteren gaat gepaard met bepaalde regelgevingen. Het is vanzelfsprekend dat er op een goede wijze aan voldaan wordt, zodat het exporteren van uw camper of caravan op een correcte manier gebeurt.

De beste manier om uw caravan te exporteren is dus onderhevig aan papierwerk, wat een groot belang kent in de correcte afhandeling.

Uw camper of caravan laten exporteren

Om er zeker van te zijn dat in het exporteren van uw caravan alles op correcte wijze gebeurt is het aan te raden dat u dit door een professional laat doen. Tenslotte, als er iets misgaat in het exporteren van uw caravan dan kunnen de gevolgen niet te overzien zijn.

Wat hebt u eigenlijk nodig, als u uw caravan wilt exporteren? Het hangt af van of de caravan een eigen kentekenbewijs heeft. In dat geval dient u het kentekenbewijs en de kentekenplaten in te leveren bij de RDW. U krijgt dan een uitvoerverklaring en een vrijwaringsbewijs. Met deze papieren kunt u bij een RDW-erkend bedrijf uw caravan op veilige wijze laten exporteren. In andere woorden is het van groot belang dat u het juiste bedrijf weet te vinden voor het exporteren van uw caravan.

Uw camper of caravan exporteren doet u samen met GlobalCar

Bij GlobalCar ontdekt u alles wat maar nodig is voor een correcte afhandeling voor het exporteren van uw camper of caravan. Maar daar houdt het niet mee op. Bij GlobalCar hebben ze meer dan 30 jaar ervaring in bijna alles wat maar met motorvoertuigen te maken heeft. U kunt er dus terecht voor het exporteren van uw camper of caravan, maar de aangeboden dienstverlening is bij GlobalCar divers en gericht op goede service en zeer aantrekkelijke prijzen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een occasion of wilt u juist uw auto verkopen? Beide zijn mogelijk bij GlobalCar onder de, voor u, meest gunstige voorwaarden. Zo ontdekt u altijd een goede prijs, of u nu een auto koopt of verkoopt. Ook voor het verzekeren van uw voertuig kunt u terecht bij GlobalCar.

Kortom, goede dienstverlening, sterke service en zeer aantrekkelijke prijzen is wat u kunt verwachten van het RDW-erkende bedrijf GlobalCar.