auto uitvoeren auto exporteren auto naar het buitenland

Exporteren naar Noorwegen

Wanneer u een auto wilt gaan exporteren naar Noorwegen, dan zult u een hoop moeten gaan regelen. Er kunnen veel redenen zijn om uw voertuig te gaan exporteren naar Noorwegen, vaak zijn de dagwaardes van auto’s veel lager buiten Noorwegen, dus is het voordelig om een auto daar naar toe te exporteren. Er komen echter ook kosten kijken bij het exporteren van een voertuig naar Noorwegen. Daarnaast is het belangrijk dat u alle stappen in volgorde en goed uitvoert, anders kunt u ook nog in de problemen komen. Zo mag een auto niet onverzekerd de weg op, en het kan voorkomen dat u ondanks alle goede wil toch zonder verzekering de weg op gaat. Hier staan zowel in Nederland als in Noorwegen hoge boetes op!

Een auto exporteren naar Noorwegen hoe pakt u dat aan?

Wanneer u uw auto gaat exporteren naar Noorwegen, zult u eerst binnen Nederland een aantal stappen moeten zetten. Zo zult u uw auto moeten uitschrijven bij het kentekenregister van de RDW. Daarnaast zult u uw verzekering moeten opzeggen, een tijdelijke exportverzekering moeten regelen en natuurlijk moet u ook exportkentekenplaten hebben. Alleen hoe regelt u al deze zaken zonder dat u weken aan het uitzoeken bent en zonder dat het u een vermogen kost? Gelukkig kan GlobalCar u ondersteunen bij het exporteren van uw voertuig naar Noorwegen!

GlobalCar kan u ondersteunen bij het exporteren naar Noorwegen

GlobalCar is een RDW-erkend bedrijf dat al ruim 25 jaar bezig is met het exporteren van voertuigen over de hele wereld. Door deze 25 jaar ervaring hebben wij bijna alles al een keer meegemaakt en weten wij goed hoe de wereld van export in elkaar zit. Dus wanneer u uw voertuig wilt exporteren naar Noorwegen, dan weet u zeker dat dit goed gaat met hulp van GlobalCar. Binnen Nederland kunnen wij snel en efficiënt alle zaken regelen die met de RDW geregeld moeten worden, zoals het uitschrijven van uw kenteken en een uitvoerkenteken en uitvoerkentekenplaten verkrijgen. Ook voor het traject in Noorwegen hebben wij onze experts. Wij zullen dit deel uitbesteden aan een lokale partner, zodat alles snel en goed geregeld wordt. U hebt maar één aanspreekpunt, maar toch wordt alles snel geregeld door mensen die precies weten hoe het werkt in Noorwegen. Kies dus voor het gemak en de ervaring bij het exporteren van uw auto naar Noorwegen, kies voor GlobalCar. Dan weet u zeker dat u goed zit.

Gerelateerde onderwerpen:
Auto exporteren naar Spanje
Auto exporteren naar Amerika