Verlichting BMW 6-serie importauto

Voertuig exporteren

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

Hebt u een voertuig dat u wilt verkopen, waarvan u denkt dat die in het buitenland meer opbrengt? Of hebt u zelfs al een koper gevonden in een ander land? Of is er misschien een andere reden waarom u uw voertuig wilt exporteren? Hoe dan ook, de export van een voertuig, met alle benodigde papieren en het vervoer naar het buitenland, kan heel wat om het lijf hebben. U kunt dat allemaal zelf gaan regelen, maar u bespaart uzelf een hoop moeite en gedoe als u de export van uw voertuig laat afhandelen door een ervaren partij.

GlobalCar verzorgt jaarlijks de export van honderden voertuigen en weet precies wat er komt kijken bij de export van voertuigen. Dus wilt u een voertuig exporteren? GlobalCar is de ideale partij om dat te bewerkstelligen.

Werkwijze voertuig exporteren

Wanneer u uw voertuig laat exporteren door GlobalCar, dient u het volledige, meest recente kentekenbewijs Deel I (IA), Deel II(IB) en Kopie Deel III/Overschrijvingsbewijs (II) mee te nemen, of de kentekencard als u deze bezit. Tevens dient u alle kentekenplaten aan ons te overhandigen. GlobalCar schrijft uw voertuig dan uit uit het Nederlandse kentekenregister en meldt hem aan voor uitvoer. U krijgt van ons een uitvoerbewijs.

Op het moment dat uw voertuig aangemeld is voor uitvoer, mag u er niet meer mee op de openbare weg. Dit mag alleen nog wanneer u beschikt over een uitvoerkentekenbewijs en –kentekenplaten, welke wij u kunnen verschaffen. U mag dan nog voor een periode van 14 dagen met uw voertuig op de weg rijden. Denk er daarbij aan dat u voor die periode wel verzekerd moet zijn. GlobalCar kan u helpen om een tijdelijke verzekering af te sluiten voor die periode.

Naast de benodigde Nederlandse documenten kan GlobalCar ook voor de documenten zorgen die ervoor zorgen dat uw voertuig in het land van bestemming de openbare weg op mag. Van begin tot eind verzorgt GlobalCar alles wat nodig is voor het succesvol exporteren van uw voertuig.

Meer informatie over het exporteren van uw voertuig met GlobalCar

Wilt u meer informatie of wilt u beginnen met het exporteren van uw voertuig? Neem contact op met GlobalCar of via telefoonnummer 018 66 4 99 99, dan vertellen we u meer en zetten we desgewenst de exportprocedure voor u in gang. Uw voertuig exporteren op een professionele en makkelijk manier? GlobalCar is uw partner!

Voertuig exporteren

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp