Mini cooper importeren

juli 1, 2014

Een snelle manier om je auto te verkopen

Wil je je auto verkopen, maar wil je niet dat het een langdurig proces wordt, met lange onderhandelingen over de prijs en een moeizame afhandeling van de verkoop? Wil je na de verkoop je geld direct ontvangen in plaats van er nog een tijd op te moeten wachten? Als er om wat voor reden dan ook haast is bij de verkoop, is verkoop aan een particulier niet zo’n goed idee. Het duurt dan vaak een tijdje voor je een goed bod krijgt, maar zelf als je het eerste het beste bod aanneemt kan de afwikkeling en betaling nog wel een tijdje in beslag nemen. Het kan even duren voor beide partijen alle benodigde formulieren hebben ingevuld en je moet maar afwachten of de koper meteen betaalt.

Als je enige haast hebt bij de verkoop, kan je beter kiezen voor een autobedrijf of online opkoper. Bij autohandelaren is het wel belangrijk om te kiezen voor een betrouwbaar bedrijf, aangezien er aardig wat sjoemelaars en louche figuren actief zijn in de autohandel. Een betrouwbaar autobedrijf of een grote online auto-opkoper kan de verkoop binnen korte tijd afhandelen en bieden over het algemeen ook directe betaling. Dus als de tijd dringt is dat slimmer dan verkopen aan een particulier.

De juiste partner voor een snelle oplossing

Een nadeel van een autohandelaar of online autobedrijf is wel dat je vaak een wat lagere prijs krijgt dan bij de verkoop aan een particulier. Het lange wachten op een goede koper en de langere afhandeling van particuliere verkoop komt je misschien niet handig uit, maar je zou dan uiteindelijk misschien wel een betere prijs kunnen krijgen voor je auto. Autohandelaren en grote online opkopers bieden je toch vaak een lagere prijs.

GlobalCar biedt je echter een oplossing. Vandaag Verkopen, de partner van GlobalCar voor de auto-inkoop, biedt de snelle en gemakkelijke verkoop van je auto waar je naar op zoek bent, maar biedt toch een gunstige en marktconforme prijs voor je auto.

 

Vandaag Verkopen, de partner van GlobalCar, combineert een snelle verkoop met een goede prijs

Als je je auto aanmeldt bij Vandaag Verkopen, nemen zij contact met je op met een aantrekkelijk bod. Denk er wel aan om eventuele mankementen aan de auto tijdens het aanmelden te vermelden om te voorkomen dat je later voor teleurstellingen komt te staan wat betreft de prijs die je voor je auto krijgt.

Je kunt, als je akkoord gaat met het bod van Vandaag Verkopen, je auto op korte termijn van de hand doen zonder ingewikkelde procedures en stapels papierwerk. Vandaag Verkopen is RDW-erkend en biedt directe vrijwaring; bij de verkoop ontvang je meteen een RDW-vrijwaringsbewijs. Tevens betaalt Vandaag Verkopen het geld direct uit, je hoeft niet op je geld te wachten.

Meld je auto vandaag nog aan, dan kan de verkoop snel geregeld worden en krijg je direct je geld. Je auto snel en gemakkelijk verkopen en toch een goede prijs krijgen, dat is de service van Vandaag Verkopen, de partner van GlobalCar.