april 14, 2015

Auto zonder kenteken uitvoeren

U hebt een auto zonder kenteken en wilt deze uitvoeren. Dit kan verstandig zijn wanneer u meer geld voor uw auto kunt krijgen in het buitenland. Maar hoe pakt u dat uitvoeren van uw auto zonder kenteken nou eigenlijk aan? Om uw auto te exporteren zult u een kenteken en kentekenbewijs moeten inleveren, als u dit of een deel hiervan niet hebt, dan hebt u dus een probleem. Gelukkig kunt u bij de RDW een vervangend kenteken of kentekenbewijs aanvragen. U zult dan contact moeten opnemen met de RDW en een aanvraag moeten indienen. De RDW zal dan een nieuw kentekenbewijs en kenteken op kunnen sturen naar het adres waarop u bent ingeschreven. Wanneer u dit kenteken ontvangen hebt, kunt u uw auto met kenteken uitvoeren zonder problemen.

Een auto zonder kenteken uitvoeren, met behulp van GlobalCar

Wij snappen dat deze weg best omslachtig is wanneer u slechts uw auto zonder kenteken snel wilt uitvoeren. U staat er natuurlijk niet op te wachten om de administratieve molen van de RDW te moeten doorlopen. Dit proces kan tijdrovender zijn dan u wilt. Gelukkig kunt u gebruik maken van de diensten van GlobalCar. GlobalCar is een RDW-erkend bedrijf en handelt dagelijks met de RDW. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennis kunnen wij snel handelen met de RDW. Met deze ervaring is het uitvoeren van uw auto zonder kenteken voor ons een eenvoudige klus.

Het exporteren van uw auto is zo geregeld

Wanneer u ervoor kiest om zelf uw auto te exporteren, dan zult u dus een nieuw kenteken moeten aanvragen bij de RDW. Met dit nieuwe kenteken kunt u dan uw auto uit gaan voeren naar het bestemmingsland. Binnen Nederland zult u dan eerst uw auto uit moeten schrijven bij de RDW, en het nieuwe kentekenbewijs weer moeten inleveren. Vervolgens moet u een exportkentekenbewijs krijgen, exportkentekenplaten laten maken en dan de auto opnieuw verzekeren voor de termijn die u nog rond wilt rijden met deze uitvoerkentekenplaten. Deze periode is maximaal 14 dagen, mocht u langer rondrijden staan hier stevige boetes op. Vervolgens zult u het invoerproces in het bestemmingsland moeten doorlopen, dit proces verschilt per land. U kunt daarom gemakkelijker uw auto zonder kenteken uitvoeren met behulp van GlobalCar, wij weten precies welke stappen wij moeten zetten bij het uitvoeren van uw auto, zelfs zonder kenteken.

GlobalCar helpt u met het uitvoeren van uw auto, zelfs zonder kenteken

GlobalCar is een RDW-erkend bedrijf met ruim 25 jaar ervaring in het importeren en exporteren van voertuigen. Door de afgelopen 25 jaar hebben wij alles al een keer meer gemaakt en ook voor het uitvoeren van een auto zonder kenteken draaien wij onze hand niet meer om. Wanneer u dus uw auto zonder kenteken wilt uitvoeren, bent u bij GlobalCar aan het juiste adres. Wij kunnen u goed ondersteunen bij het uitvoeren van uw auto zonder kenteken.