Verlichting BMW 6-serie importauto

Auto export bedrijven

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

Wilt u, om wat voor reden dan ook, een auto exporteren naar het buitenland? U moet dan in het land van bestemming een aantal procedures doorlopen, wat per land verschillend is. Het is niet onmogelijk, maar het kan u heel wat hoofdbrekens bezorgen en het kan veel tijd kosten. Daarom kiezen veel mensen ervoor om het proces te laten afhandelen door een professionele partij. Goede auto export bedrijven weten wat er komt kijken bij het exporteren van een auto en kunnen u al dat gedoe en die zorgen uit handen nemen. Wij vertellen u het een en ander over de voordelen van het laten verzorgen van de export van auto’s door professionele auto export bedrijven. In veel gevallen kunnen wij u van begin tot eind ondersteunen. Direct advies? Neem dan contact op of maak gebruik van het formulier hieronder.

 

Auto export bedrijven weten wat er komt kijken bij de export van auto’s

Professionele auto export bedrijven kunnen u tijd en heel wat gedoe en zorgen besparen door u het hele proces rondom de export van uw auto uit handen te nemen. Wanneer u de juiste documenten aanlevert en uw kentekenplaten inlevert, zullen goede auto export bedrijven de hele procedure bij de RDW voor u afhandelen. U krijgt dan de benodigde uitvoerverklaring en een uitvoerkentekenbewijs. Wanneer u kiest voor GlobalCar, dé expert in auto export, krijgt u tevens uitvoerkentekenplaten zodat u nog 14 dagen de openbare weg op mag, bijvoorbeeld om uw auto naar het buitenland te rijden. Bij sommige andere auto export bedrijven, of als u zelf de procedure afhandelt, moet u deze uitvoerkentekenplaten zelf regelen. GlobalCar helpt u tevens met een tijdelijke verzekering, de zogenoemde Groene Kaart, die u nodig hebt om nog de weg op te mogen nadat uw auto is aangemeld voor export.

Sommige auto export bedrijven zijn ook goed op de hoogte van de procedure van het vervoeren van uw auto, mocht uw auto bijvoorbeeld per boot vervoerd moeten worden. GlobalCar kan u precies vertellen hoe dat in zijn werk gaat. Tevens heeft GlobalCar ruime kennis van buitenlandse regelgeving, zodat wij u kunnen vertellen welke stappen in het land van bestemming genomen moeten worden en u desgewenst daarin kunnen begeleiden. Een auto exporteren kan nergens makkelijker dan met de service van GlobalCar!

 

Een auto exporteren bij GlobalCar; wat moet u doen?

Wanneer u op het gebied van professionele auto export bedrijven kiest voor GlobalCar, wat moet u dan zelf doen en wat regelt GlobalCar voor u?

Wij hebben, om de exportprocedure in gang te zetten, de volgende documenten van u nodig: het meest recente kentekenbewijs deel I (IA), deel II (IB) en het overschrijvingsbewijs deel III (II). Hebt u een plastic kentekencard, dan hebben wij deze van u nodig, alsmede de tenaamstellingscode en het overschrijvingsbewijs. Tevens dient u alle bij de auto horende kentekenplaten aan ons te overhandigen, omdat u deze niet meer mag gebruiken als uw auto is uitgeschreven uit het Nederlandse kentekenregister.

GlobalCar regelt de hele procedure bij de RDW voor u. Uw auto wordt uitgeschreven uit het kentekenregister en aangemeld voor uitvoer. U bent dan geen motorrijtuigenbelasting meer verschuldigd en kunt uw gewone autoverzekering opzeggen.

U krijgt de benodigde uitvoerverklaring en het uitvoerkentekenbewijs en uitvoerkentekenplaten. Hiermee mag u nog 14 dagen op de Nederlandse weg rijden. De auto moet dan wel APK-geldig zijn en tevens verzekerd zijn, waarbij GlobalCar zo’n tijdelijke verzekering voor u kan regelen.

Daarnaast kan GlobalCar u alles vertellen over wat u moet doen om de auto in het land van bestemming aan te melden en op naam te zetten. Wij helpen u ervoor te zorgen dat uw auto daar zo snel mogelijk rondrijdt in het bezit van een buitenlands kenteken en alle juiste papieren. Vanwege die service van A tot Z is GlobalCar de beste keuze op het gebied van professionele auto export bedrijven.

 

Kies voor GlobalCar op het gebied van auto export bedrijven

Wilt u meer weten over de service van GlobalCar en onze gunstige tarieven? Wanneer u contact met ons opneemt kunnen wij u alles vertellen over waarom GlobalCar uniek is in de wereld van auto export bedrijven en kunnen wij de export van uw auto desgewenst direct in gang zetten. Als u nog vragen heeft, beantwoorden wij deze graag en geheel vrijblijvend voor u. De export van uw auto gemakkelijk regelen doet u met GlobalCar, de beste keuze onder de auto export bedrijven.

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp