Europese unie

Auto verkopen aan buitenlander

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

Uw auto verkopen kan om zeer veel verschillende redenen. Is het om extra geld vrij te maken voor belangrijke zaken, of maakt u simpelweg niet voldoende gebruik van uw auto om de kosten ervan te rechtvaardigen? Het punt is, als u uw auto wilt verkopen, dan wilt u natuurlijk zoveel mogelijk geld voor uw auto. Dit kan, zo lijkt het, lastig zijn in Nederland. Een zeer groot aanbod aan nieuwe en tweedehands auto’s leidt tot verwende consumenten. Is dan de oplossing om uw auto aan een buitenlander te verkopen? En zo ja, hoe pakt u dit dan aan, het verkopen van uw auto aan een buitenlander?

Het verkopen van uw auto aan een buitenlander

Als u besluit om uw auto aan een buitenlander te verkopen, dan wilt u vanzelfsprekend de mogelijkheid om dit goed te doen. Er komt best veel bij kijken. Zo hebt u een koper nodig en het exporteren van uw auto moet ook administratief goed afgehandeld worden. Het verkopen van uw auto aan een buitenlander is dus een hele klus. Gelukkig kan GlobalCar u hiermee helpen. Wij geven u de beschikking over onze kennis, expertise en ervaring om het verkopen van uw auto aan een buitenlander snel en goed te laten verlopen. B.T.W. terugvragen bij het exporteren van uw auto is eveneens mogelijk.

Het verkopen van uw auto aan een buitenlander gaat gemakkelijk met GlobalCar

GlobalCar is uw partner als het aankomt op het exporteren van uw auto. Hierin staan meerdere mogelijkheden tot uw beschikking als u uw auto wilt verkopen aan een buitenlander. Kent u al een buitenlander aan wie u de auto wilt verkopen, dan kunnen wij dit voor u faciliteren. Een auto exporteren is zo gebeurd bij ons. Als u echter nog geen potentiële klant heeft voor uw auto, dan kunt u er ook voor kiezen om uw auto door ons te laten kopen, onder zeer gunstige voorwaarden natuurlijk. Dankzij GlobalCar staan u alle mogelijkheden ter beschikking in het verkopen van uw auto aan een buitenlander.

Uw auto exporteren doet u samen met GlobalCar

Het zal duidelijk zijn, ook als u uw auto aan een buitenlander wilt verkopen, dan gaat u naar GlobalCar. Wij kunnen de volledige administratie voor de export verzorgen. Als RDW-erkend bedrijf kunt u er zeker van zijn dat wij niet alleen over de nodige kennis beschikken, maar de export altijd op correcte wijze zullen faciliteren. Naast het exporteren van uw auto kunt u bij ons terecht voor nog veel meer met betrekking tot uw auto. Als u ervoor kiest om uw auto aan ons te verkopen, dan kunt u een mooi bod verwachten voor uw auto.

Uw auto exporteren doet u samen met GlobalCar.

auto verkopen aan buitenlander

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp