GlobalCar export pakketten

Auto exporteren kosten

Advies voertuig export?

Nu aanvragen

Een voertuig naar het buitenland exporteren is niet per definitie in elk geval hetzelfde. Er zijn veel factoren die beïnvloeden wat er voor het exporteren van de auto, motor of vrachtwagen nodig zijn. Om een goed overzicht te krijgen van wat u ongeveer kunt verwachten zijn er hieronder een aantal belangrijke factoren onder elkaar gezet. Door middel van een aantal gegevens kunt u er al achter komen welk export pakket er voor uw voertuig nodig is en krijgt u inzicht in de kosten.

Het bestemmingsland voor de auto export

Één van de belangrijkste factoren is het bestemmingsland van de auto export. Waar zal het voertuig opnieuw worden geregistreerd. Afhankelijk van dit land kunnen er al een hoop zaken afvallen of bijkomen. Bijvoorbeeld voor een land dat niet tot de EU behoort gelden er andere regels en is er in de meeste gevallen extra documentatie nodig zoals bijvoorbeeld een EX-A of EUR.1-verklaring.

Nieuw of al geregistreerd voertuig?

Tweedehands of net vers uit de fabriek? Wederom belangrijke informatie. Koopt u namelijk een nieuw voertuig bij een Nederlandse dealer die naar het buitenland moet, bijvoorbeeld Zwitserland, dan zult u in het bestemmingsland de BTW moeten afdragen. Als dit het geval is moet er in Nederland wel de juiste documentatie worden meegeleverd. Dit zijn belangrijke punten die voor het juiste advies en afhandeling van groot belang zijn.

Hieronder kunt u door middel van het kiezen van de gegevens die voor u van toepassing zijn het juiste export pakket selecteren.

 

Export pakketen

Een kant en klare pakketten speciaal voor u samengesteld

Export basis

Alles wat u nodig heeft om met uw voertuig naar het land van bestemming te rijden

Meer informatie

Export binnen EU

Auto van na 16 oktober 2006 en blijft de auto binnen de EU? Met dit pakket krijgt u ook de BPM terug

Meer informatie

Export buiten EU

Auto van na 16 oktober 2006 en blijft de auto buiten de EU? Met dit pakket krijgt u ook de BPM terug

Meer informatie

Zelf uw pakket samenstellen?

Nu aanvragen

Gebruik het formulier hieronder om een vraag te stellen over dit onderwerp


Vul hieronder de volgende gegevens voor de bevestiging van de afspraak.


Maak hieronder een keuze tussen specifieke diensten of een pakket. Vervolgens kunt u verder gaan met het kiezen van de door u gewenste diensten


Anthony Fokkerstraat 24
3261 LB Oud-Beijerland

+31 (0) 186 649 999


Haparandaweg 708 B
1013 BD Amsterdam

+31 (0) 20 757 96 10